Lastebiler

Norge

×

Kunsten av perfeksjon

Raalte, Nederland. Perfeksjon – er det Roelofsen Horse Trucks streber etter. Med godt håndverk, lidenskap og ekstrem presisjon utvikler teamet med påbyggereksperter eksklusive, skreddersydde transportløsninger som sikrer luksus og komfort på veien. Blant kundene deres er verdensmester i sprangridning, Jeroen Dubbeldam. For ham fungerer førerhuset og hestevognene som et andre hjem på vei til eller fra sprangridningsstevner. Roelofsen har designet hver eneste detalj etter sjåførens, teamets og de verdifulle hestenes spesifikke behov. For Roelofsen byr Volvo FH på sikkerhet i verdensklasse og uendelige muligheter – og fungerer dermed som et utmerket utgangspunkt.
Volvo FH parked outside stables
For Roelofsen byr Volvo FH på sikkerhet i verdensklasse og uendelige muligheter – og fungerer dermed som et utmerket utgangspunkt.


Hos Volvo Trucks forplikter vi oss til kvalitet, sikkerhet og miljøvern i alt vi gjør. Ikke bare fordi vi er verdensledende, men også fordi dette er vår lidenskap. Det inspirerer oss til kontinuerlig å innovere. Ikke for egen skyld, men fordi det betyr noe. Dette er viktig for sjåfører og transporteiere over hele verden. Det er viktig for transport bransjen og for samfunnet som helhet at vi muliggjør bærekraftig utvikling. Og du hjelper oss med å få det til å skje. I dette øyeblikk utfører Volvo Trucks alle mulige transportoppgaver, og får jobben gjort uansett forhold, i mer enn 140 markeder over hele verden.

Har du en historie å dele, del den med oss! TOGETHER, WE ARE DRIVING PROGRESS.