Lastebiler

Norge

×

17 nye Volvo til Veøy Møre AS.

Nylig har Veøy Møre AS fått overlevert hele 17 nye Volvo lastebiler av forskjellige modeller og med ulike påbygg. Leveransen foregikk i Ålesund.
7 av 14 nye Volvo til Veøy. Foto.
Veøy har denne våren tatt i bruk 20 nye biler på sine avdelinger på Vestlandet. Bilene er levert ut fra Wist Last & Buss men handelen er gjort med Volvo Norge Fleet Sales.

Veøy Møre AS er et datterselskap av Veøy AS som er et av landets største private transportselskap med 250 lastebiler og 30 busser. Veøy AS har hovedkontor på Åndalsnes med avdelinger 8 steder i Norge.

- I vår del av virksomheten har vi ca. 60 biler fordelt på distribusjon, langtransport og forskjellige spesialtransporter som kranbiler etc, kan driftssjef i Veøy Møre AS, Leif Kåre Nogva fortelle.

Bilene som nå er levert fordeler seg på distribusjonsbiler i modellen Volvo FM 6x2 med Bussbygg skap med sideåpning og Z-lift bakløfter, Volvo FL 4x2 med Fokor skappåbygg,  Volvo FH trekkvogner i 6x2 versjon, FH 6x2 med plan og kran og en 4-akslet Volvo FH med en 110 tonnmeter kran. Det er Straumen Bil som har levert plan og kranpåbygg.

- Vi har også investert i en del nye hengere, blant annet en Ekeri jumbosemi, to åpne traller til spesialtransport og to Närko planhengere til kranbilene. Alle de nye bilene er det inngått såkalt Gullavtale på og også hengerne har vi serviceavtale på, kan Leif Kåre Nogva fortelle. Han tillegger at firmaet etterstreber å ha topp moderne materiale med høyt utstyrsnivå og med de beste miljøklasser. 

Hele leveransen er klargjort og levert ut via forhandler i Ålesund, Wist Last & Buss.