Lastebiler

Norge

×

Jarle Kollsete kjører saft og syltetøy Norge rundt: ”I-shiften er bare helt suveren”

For 5 år siden bestemte Jarle Kollsete seg for å starte eget firma, etter å ha kjørt i Lerum-systemet i 23 år. Den første bilen var en Volvo FH16 700, og for ikke mange måneder siden, ble denne perlen av en Volvo FH16 750 innkjøpt hos Trucknor Sogn og Fjordane AS i Sandane.
Jarle Kollsete foran sin Volvo FH16. Foto.

– Få med at på dette verkstedet yter de en utrolig bra service, og de ordner opp når problemene dukker opp. Han som har solgt meg bilen, Jan Erik Roset, er en helt fantastisk kar, som alltid stiller opp ! Jarle mener virkelig dette, og er svært fornøyd med servicen fra Volvo. Daglig kjører han Lerum AS sine produkter rundt omkring i hele Norge. Saft, syltetøy og juice blir lastet opp i Sogndal, og distribuert av Lerum Frakt AS.

I retur til Sogndal er det hovedsakelig råvarer til fabrikken, blant annet hentes det bær rundt i hele Norden. Også byggevarer frakter han fra tid til annen fra Østlandsområdet.

Det er Lerum Frakt AS som står for transportene, og her er Jarle en av eierne.

Det å kjøre for Lerum AS og Lerum familien har i alle år vært en sann fryd. Jeg har alltid blitt behandlet godt av ledelsen og trives svært godt med denne kjøringen.

Lerum AS, som de nå korrekt heter, har drevet med saft og syltetøy i 110 år og i 4 generasjoner, og er godt kjent for sine kvalitetsprodukter i hele Norge.

Jarle er svært fornøyd med den nye bilen, og etter å ha tilbakelagt 50.000 kilometer de første par månedene, roser han produktet.

– Dette er en utrolig god bil å kjøre, sterkt, stabil og behagelig. Greit med 750 hestekrefter når vi har en beliggenhet som Sogndal. Jarle smiler og laster de siste pallene med syltetøy før han tar seg et par dager fri for jaktaktiviteter i fjellheimen rundt Sogndal. 

FAKTA OM BILEN

  • Volvo FH16 750 6x4 
  • Tandem akselløft, Volvo Dynamic Steering pluss alt... 
  • Årsmodell: 2017.
  • Påbygg: FJ. 
  • Forhandler/Verksted: Trucknor Sogn og Fjordane AS Avd. Sandane.