Lastebiler

Norge

×

Volvo Anleggsdager 2017 – en suksess!

Volvo Anleggsdager 2017 ble en ubetinget suksess. Nær 1500 kunder fra hele landet fikk se og prøvekjøre hele Volvos sortiment av anleggsbiler og anleggsmaskiner på Gardermoen i april og mai.
Lastebiler på Volvo Anleggsdager. Foto.
Lastebilene ble flittig prøvekjørt på Volvo Anleggsdager.

Vi er meget godt fornøyd, ikke minst fordi vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra mange kunder. Er kundene fornøyd med det vi tilbyr er vi fornøyd, sier prosjektleder i Volvo Maskin, Linda Braathen og primus motor for arrangementet, Torstein Magelssen i en kommentar.

Linda Braathen og Torstein Magelssen. Foto.

På et område på 55 mål hadde de to Volvo-organisasjonene bygd opp en hel liten by av utstillingstelt, 900 kvadratmeter til sammen. En stor og imponerende utstilling av komponenter, maskiner, biler og anleggsutstyr. Også barna fikk ta del, da det ble kjørt inn minigravere som de fikk prøve seg på. To kjøresimulatorer var også på plass. 

Anleggsfolket fikk prøvekjøre gravemaskiner fra 1,8 til 80 tonn og kunne kjøre anleggsbiler og midtstyrte dumpere, rett og slett et eldorado for anleggs- og lastebilinteresserte.

Med på arrangementet var også Volvo Buss som hadde busser utstilt, blant annet en spesiell konferansebuss. Volvo Penta sørger for strøm til det store arrangementet, og de viser frem utstyr som en Øveraasen fres og et stort knuseverk, drevet av Volvo Penta – motorer.

Lydhøre kunder fra hele landet, da de ble informert om dagens seanse. Foto.