Lastebiler

Norge

×

Medlem nr. 7000 i Volvo Sjåførklubb Norge: Simen Tangnes fra Hamar

Volvo Sjåførklubb Norge vokser og vokser og teller i dag over 7000 medlemmer. Simen Tangnes (44) fra Hamar var den heldige som ble medlem nr 7000 og som ble utstyrt med klær og utstyr fra Volvo.
Medlem nr 7000 i Volvo Sjåførklubb Norge foran Volvo FH. Foto.
Simen Tagnes er en blid og imøtekommende mann - her som modell for Volvo på vei utenfor Nebbenes Kro på E6 nordover.

Ingen hadde vel i utgangspunktet tenkt seg at Volvo Sjåførklubb Norge skulle bli en slik suksess som det har blitt. Medlemstallet stiger jevnt og trutt og har nå passert 7000 med god margin. Det som blir spennende i fremtiden er: Hvem blir medlem nr. 10000… Om vi når det tallet, kan vi love at den heldige blir utsatt for noe helt spesielt. Primus motor i Volvo Sjåførklubb Norge, Torstein Magelssen er svært fornøyd med utviklingen, men hadde aldri trodd at det skulle ta av som det har gjort.

– Vi startet dette i 2011 som en gest til våre kunder og deres sjåfører. I dag er vi en Volvo-familie på over 7000 personer, og da kan man vel ikke si seg annet enn fornøyd, sier Magelssen i en kommentar.

Simen kjører daglig for Per E. Kristiansen som holder til på Rudshøgda, rett før Moelv. Inn til Oslo-byen kjører han hovedsakelig varer til Rema 1000, og har kjølevarer i retur. Når vi snakket med han, skulle han laste Coca Cola til Brumunddal.

– Jeg trives både med firmaet jeg kjører for og med bilen jeg daglig kjører, forteller Simen og fortsetter:

– For meg er det ingen tvil, det finnes kun to typer dugandes bil – ny og brukt Volvo… Han smiler, men er også alvorlig om dette.

– Volvo har alltid vært ”min” bil – ingen tvil om det, og når den nye FH-serien kom, så ble alt bare perfekt.

I dag kjører han en Volvo FH 500 med Dual Clutch og rett og slett stortrives. Han har vært ansatt hos Per E. Kristiansen i litt over 1 år nå, og ny bil fikk han i desember.

– Hadde jo litt flaks da, i og med at dette er den eneste Volvo firmaet har…

Simen er imidlertid ingen nybegynner i sjåførfaget, faktisk har han nå kjørt lastebil i 24 år, og har hatt flere oppdragsgivere med mye forskjellig kjøring. Han har også kjørt buss i tre år.

Han har tilbragt mang en time bak rattet nedover på kontinentet, han har kjørt for Pedersen i Brumunddal, han har kjørt bildeler for Toten Transport – ja rett og slett vært innom det meste. Til sammen har selvfølgelig dette vært med på å gi han en mengde opplevelser i yrkeslivet, noe han selv setter stor pris på. Men nå for tiden vil han helst hjem hver kveld.

– Nå trives jeg best med å komme meg hjem hver kveld, hjem til kone og 5 barn. Er liksom ferdig med langtransporten, men man vet jo aldri hva fremtiden vil bringe…

– Jeg meldte meg inn i Volvo Sjåførklubb Norge av den enkle grunn at for meg finnes det ingen annen bil – Volvo har ligget mitt hjerte nærmest i alle år, og det vil helst sikkert fortsette slik.

Simen har det travelt og hopper igjen inn bak rattet og setter kursen mot Brumunddal, der han skal losse 20 tonn med Coca Cola, før han igjen er hjemme hos familien.

Gratulerer som medlem nummer 7000, Simen Tangnes fra Hamar.