Lastebiler

Norge

×

”Jeg har funnet drømmejobben – og stortrives!”

Lars Støp (32) er helt klar på at dette er jobben han lenge har ønsket seg. Men først brukte han 10 år av arbeidslivet som rørlegger…
Lars Støp foran sin Volvo FH 540 med VDS. Foto.

– Med en far som har kjørt langtransport både i innland og utland i mange mange år, så er det vel egentlig ganske naturlig at jeg tar opp arven, forteller Lars smilende til Volvo på vei.

– Nå har jeg kjørt i to år, og stortrives både med bil og arbeidsgiver. Det kan ofte bli lange dager, vi har utrolig mye å gjøre, men det er bare hyggelig så lenge man trives med både jobb og bil, sier han.

Lars er med rette stolt av bilen han kjører, og ingen skal kunne si at denne bilen blir vanskjøttet… Ren og godt tatt vare på, både utvendig og innvendig – han er rett og slett en ordensmann denne flotte representanten for norsk transportbransje.

Til daglig har firmaet en rekke oppdrag for lokale entreprenører i Lillehammer-distriktet , men det hender at det blir en og annen langtur også. 

– Jeg er knallfornøyd med bilen, og etter snart ett år på veien, har jeg absolutt ingen ting å klage på – den har vært suveren.

– Jeg er også veldig fornøyd med Volvo-verkstedet på Lillehammer og servicen jeg får der.

Vi kan skrive under på at bilen er vel verdt både et blikk ekstra og en liten kjøretur. Av totalt 4 aksler, er tre styrbare og med en 85 tonnmeters kran fra HMF som en hjelper i arbeidsdagen, går de fleste oppdrag lekende lett.

– Jeg stortrives, og vil absolutt ikke drive med noe annet enn dette, avslutter en blid og fornøyd Lars Støp.

Det bør også nevnes at firmaet har gått til innkjøp av nok en ny bil, en Volvo FH 540 Tridem, Dual Clutch og VDS. 

Volvo FH 540 8x2 med VDS

  • Årsmodell: 2016.
  • Påbygg: Hengsrud Smie AS.
  • Kran: HMF 8520 (85 tonn/meter).
  • Forhandler/Verksted: Volvo Truck Center AS, Lillehammer.