Volvo Trucks' sjåførhåndbok

Finn din chassistilpassede versjon av Volvo Trucks' sjåførhåndbok. Håndboken gir deg tilgang til brukerveiledningen for akkurat din lastebil, med instruksjonsvideoer som beskriver og forklarer flere av funksjonene i lastebilen. Hvis du vil utforske flere Volvo-lastebilmodeller som er tilgjengelige, kan du også velge mellom utvalgte demochassiser. Appen er tilgjengelig på 32 språk for FH, FH16, FMX & FM, og på 30 språk for FL & FE.

Truck Finder – søk etter brukte lastebiler og trailere

Finn din neste brukte lastebil eller trailer her! Truckfinder er en nyttig app som gjør det enkelt å søke etter og finne din neste lastebil eller trailer. Du kan enkelt se detaljer om og bilder av lastebilen, og kontakte forhandleren. Du får tilgang til en fullstendig beskrivelse av lastebilen, samt detaljerte fargebilder og kart som viser hvor forhandleren holder til.

Forhandlersøk

Forhandlersøk er en nyttig og enkel måte å finne din nærmeste Volvo-lastebilforhandler på. Den bruker din plassering til å finne den nærmeste blant over 1200 oppførte forhandlere. Filtrer støttede tjenester for å finne nærmeste forhandler som kan løse problemet ditt.  

Dynafleet

Dynafleet-appen gir deg kontinuerlige oppdateringer om ytelsen til lastebilene og sjåførene i kommersielle bilparker, uansett hvor du befinner deg. Den gjør det enkelt å finne frem til avgjørende data og iverksette umiddelbare tiltak for å redusere kostnadene og utnytte bilene på en bedre måte.

Volvo Trucks' Eiergalleri

Volvo Trucks' Eiergalleri-app er en iPhone-utvidelse av eiergalleriet på http://loadingramp.volvotrucks.com/. I denne appen kan du bla gjennom lastebilbilder sendt inn av lastebilentusiaster fra hele verden, lese om lastebilene og stemme på din favoritt.