Pleyms Transport - Volvo FH 500

- Den nye Volvo FH 500 med I-Shift Dual Clutch gir oss store driftsfordeler

Pleyms Transport AS

Pleyms Transport AS feirer i 2018 sitt 50 års jubileum. Helt siden starten har Volvo vært en viktig medspiller. I dag har firmaet totalt 14 biler, der hele 11 er Volvo. I den senere tid har de fått flere nye Volvo FH inn i bilparken, og den siste, en Volvo FH 500 med I-Shift Dual Clutch får fra daglig leder, Bjørn Tore Pleym, de beste attester. 

Den nye Volvo FH 500 med I-Shift Dual Clutch gir oss store driftsfordeler.

Bjørn Tore Pleym, daglig leder i Pleyms Transport AS

Bjørn Tore Pleym, daglig leder i Pleyms Transport. Foto.

- Ikke bare er det den desidert beste bilen jeg noen gang har kjørt, men dieselforbruket er rett og slett utrolig bra. Med den nye I-shift-girkassa, er denne trekkvognen en fryd å kjøre. Det kan nevnes at etter knappe 6 måneder, har den nye bilen allerede passert 100 000 kilometer, uten et eneste problem.

Pleyms Transport AS har helt siden 2006 vært svært aktive med å bygge opp en bil- og hengerpark, som er tilpasset moduler på 25,25. I dag har de kommet lengre enn de aller fleste på dette området, og driver en god forretning i Finnmark. Med sine 14 biler er de en av Finnmarks største transportselskaper. Pleyms er velkjente biler på veiene i nord og sør, alltid velholdte og godt tatt vare på og med et delikat design på alle sine biler. 

Volvo FH med I-Shift Dual Clutch kjører opp en bakke. Foto.

EN NY MÅTE Å KJØRE PÅ

I-Shift Dual Clutch

I-Shift Dual Clutch er verdens første girsystem med dobbelclutch for tunge lastebiler, og gir jevn og dynamisk akselerasjon. I-Shift Dual Clutch er inspirert av girkassene i motorsportbiler – den skifter gir på brøkdelen av et sekund. Det gir en jevn effektflyt som vil forvandle måten du kjører på – og øke produktiviteten.

Les mer om I-Shift Dual Clutch