5 Volvo FH fra Aune Transport. Sees fra siden. Foto.

Aune Transport AS

Firmaet holder til på Støren, noen mil syd for Trondheim, og sysselsetter seg hovedsakelig av anleggstransport. De har et eget grustak, og i tillegg til Volvos lastebiler, har de også 8 anleggsmaskiner i maskinparken, alle Volvo.

- Våre sjåfører er vårt største konkurransefortrinn, og da er det helt nødvendig at de har det beste arbeidsverktøyet som finnes på markedet, sier Arnt Egil Aune, daglig leder i Aune Transport AS.

Aune Transport velger Volvo FH. Foto.

 

I tillegg til at de har innført VDS som standard på alle sine biler, satser de også på Volvos nye off-road chassis og I-Shift. Totalt har firmaet 12 biler, 10 av disse er Volvos nye FH-modell, og ytterligere tre er i bestilling. Da vil de også prøve Volvos nye I-Shift Dual Clutch på en av disse.

- En annen viktig faktor, er at vi opplever å få en svært gunstig pris på salg av brukt materiell, og bilene er lettere å selge enn noen gang. Vi kjører på full serviceavtale med Volvos forhandler i Trondheim, Wist Last & Buss AS, forteller Aune, og fortsetter: - Når serviceavtalen utløper etter fem år, har vi avtale om at da skal en ny bil stå klar for levering til oss.

 

 

VDS - Volvo Dynamic Steering - SKAL vi bare ha på alle våre biler!

Arnt Egil Aune, daglig leder i Aune Transport AS

Volvo FH – Volvo Dynamic Steering

Volvo FH – Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering revolusjonerte kjøringen. Den er nå oppdatert med fire nye funksjoner som gir sjåføren mer kontroll, samtidig som sikkerheten tas opp et nivå.

Les mer