Vi har reddet liv i mer enn 50 år

Omtrent halvparten av alle dødsulykker der lastebiler er innblandet, kunne vært unngått ved bruk av sikkerhetsbelte. Det er viktig at alle sjåfører forstår hvor viktig denne oppfinnelsen er. Å redde liv er nemlig viktigere for oss enn noe annet.

Volvo Trucks er verdensledende innen sikkerhet

Med nattmodus har sjåførene muligheten til å slå av alle unødvendige baklys på instrumentbordet ved å trykke på en knapp. Dette betyr mindre gjenskinn i sjåførens synsfelt, samt færre forstyrrelser fra gjenspeilinger i frontruten og sidespeilene. Nattmodus er best egnet til nattkjøring for langtransportsjåfører og til rygging og manøvrering i dårlig vær eller komplekse omgivelser, som ved til- og frakobling av tilhengere.

FOREBYGGE ULYKKER

Formålet med de aktive sikkerhetstiltakene våre er å forhindre feilene som forårsaker 90 % av alle trafikkulykker. Derfor hjelper vi sjåførene med å få bedre oversikt. Vi gir dem et behagelig førermiljø som gjør at de beholder fokus. Vi utstyrer lastebilene med systemer og teknologier som løfter sikkerheten til et nytt nivå.

Redusere skader

Dessverre forekommer det ulykker av og til, og våre passive sikkerhetstiltak fokusere på å minimere farene for skade når ulykkene oppstår. Derfor bygger vi lastebiler som gir sjåfører, passasjerer og andre trafikanter så god beskyttelse som mulig.

vi lærer barn å stoppe, se etter og gi tegn

Vi lærer barn:

Stopp – se – vink

Vil du delta? Les mer
En kampanje som viser viktigheten av å se og bli sett

En kampanje som viser viktigheten av å

Se og bli sett

Finn ut mer og last ned opplæringspakken
Finn nærmeste forhandler

Få en førstehånds opplevelse av sikkerheten

Oppsøk din lokale Volvo Trucks-forhandler for å oppleve de fantastiske sikkerhetsfunksjonene og få svar på alle spørsmål du måtte ha om sikkerhet.

Finn nærmeste forhandler