Hver dråpe teller – Fuel Advice

Hver dråpe teller

Én prosent her, én prosent der ... til sammen utgjør dette betraktelige innsparinger. Dette er vår tankegang.

Vi arbeider hele tiden med å få lastebilene til å gå lenger på mindre drivstoff, noe som også gir mindre miljøpåvirkning og lavere kostnader.

Dette er en langsiktig satsing, og vi vil kontinuerlig forbedre drivstoffeffektiviteten i alle våre produkter og tjenester.

For alle monner drar.

Fuel Advice

Reduser drivstofforbruket ved hjelp av Fuel Advice

Fuel Advice er drivstoffveiledning som aldri gir opp. Når en sjåfør har kunnskap til å kjøre drivstoffeffektivt, er nøkkelen til videre suksess kontinuerlig oppfølging.

Det er her Fuel Advice kommer inn i bildet. Med regelmessige rapporter og personlige analyser er det lett å oppnå god drivstofføkonomi over tid.

Les mer om hvordan Fuel Advice kan hjelpe deg
Dynafleet

Hold kontroll på drivstoffeffektiviteten

Hvis du bruker Dynafleet sammen med sjåføropplæring, kan du spare opptil 5 prosent drivstoff. Dynafleet gir deg oppdatert informasjon om alt du trenger å vite om bilparken, og med sjåføropplæring kan sjåførene kjøre sikrere, smartere og mer drivstofføkonomisk.

Dynafleet fås nå som en app for iPhone, slik at du har tilgang til all informasjonen om bilparken når og hvor som helst.

Finn ut mer om Dynafleet
I-Shift

I-Shift – spar drivstoff med maksimal ytelse

I-Shift reduserer drivstofforbruket med opptil 3 prosent sammenlignet med en manuell girkasse. Det er den mest avanserte løsningen på markedet.

I-Shift får maksimalt ut av lastebilen ved å holde rede på kjøretøyets masse, veiens helling, hastighet og akselerasjon.

Finn ut hvordan du kan spare drivstoff med I-Shift
Spoilerpakke

Skjær gjennom luften med spoilerpakken

Spoilerpakken kan gi opptil 10 prosent bedre drivstofføkonomi. Den reduserer turbulensen, gir lavere luftmotstand og leder vinden bort fra tilhengeren.

I tillegg til lavere drivstoffkostnader blir CO2-utslippene selvsagt redusert tilsvarende.

Finn ut hvordan du kan spare drivstoff med bedre aerodynamikk.
I-See

I-See – husker å spare drivstoff

Så snart du begynner å kjøre, kan I-See spare opptil 5 prosent drivstoff. Systemet husker veiene du har kjørt, og kjenner også veiene du ikke har kjørt. I-See bruker informasjon om topografien til å styre hastighet og girskifter for best mulig drivstofføkonomi.

Les mer om de seks trinnene i I-See
Driver development (sjåføropplæring)

Driver development (sjåføropplæring)

«Poenget er å kjøre den samme ruten og gjøre den samme jobben, like raskt – men mer effektivt.»

Lær mer om sjåføropplæring
Genuine Volvo Service

Genuine Volvo Service

For å holde drivstoffeffektiviteten på et høyt nivå er det helt nødvendig med dyktige sjåfører og et kompetent team med mekanikere. Ikke bare kjenner de lastebilen inn og ut, de kan også sørge for at du får mest mulig ut av den.

Finn ut mer om Volvo Vedlikeholdsprogram

Last ned

Hver dråpe teller-brosjyre

EDC-brosjyre(PDF, 16.2 MB)