×

Sørg for å gå for det

ALT BETYR NOE

Hva ønsker du fra jobben din som tekniker? Uten at vi kjenner deg ennå, regner vi med at du vil sette pris på å jobbe med avansert teknologi som hjelper deg med å komme deg videre. At du vil glede deg over å representere en merkevare hvis bransjeledende innovasjoner gjør deg stolt. Og at du forventer å få sjansen til å skape deg en karriere mens du gjør det. For ikke å snakke om å ha muligheten til å tilhøre et team med gode arbeidskamerater. Hvis du er som oss og mener at alt dette betyr noe, er Volvo Trucks stedet for deg. Søk om jobb som tekniker nå, for å sørge for at du går for det. 

Møt Reza fra Sverige

Han er en virkelig pioner med en klar ambisjon i livet: å komme videre gjennom læring. Oppsøke miljøene og selskapet han kan utvikle seg i. Få mest mulig ut av lidenskapen sin.

Navn: Reza Ibrahimi
 

Alder: 21
 

Familie: Mor og søsken
 

Bosatt: Lund, Sverige
 

Jobber som: Tekniker hos Volvo Trucks-forhandleren i Malmö, Sverige
 

Liker: Fotball, reiser
 

Profesjonelle lidenskaper: Avansert teknologi, problemløsning, utvikling

Møt Daniel fra Tyskland

Han er motorfanatiker med en lidenskap for fart og ytelse. Han er også familiemannen, som tar ansvar og planlegger for fremtiden.

Navn: Daniel Fröhlich
 

Alder: 30
 

Familie: Kone og datter
 

Bosatt: Bergheim, Tyskland
 

Jobber som: Tekniker hos Volvo Trucks-forhandleren i Frechen, Tyskland
 

Liker: Motorsykler, familieliv
 

Profesjonelle lidenskaper: Motorteknologi, bærekraft, utvikling

Møt Richie fra Storbritannia

Han er den omgjengelige karen med en plan. Han tar bevisste valg for å komme videre, og er forberedt på å jobbe for å få det til. Uten å miste kontakten med gamle venner.

Navn: Richie Barlow
 

Alder: 24
 

Familie: Foreldre, søster og hennes familie
 

Bosatt: Southampton
 

Jobber som: Tekniker hos en av Volvo Trucks-forhandlerne i London, Storbritannia
 

Liker: Terrengsykling, henge med venner
 

Profesjonelle lidenskaper: Kjøretøy med høy ytelse, teamarbeid, utvikling

Møt Ladislav fra Slovakia

Han er familiemannen med riktige prioriteringer. Han bygger et hjem for familien og en karriere som holder ham i forkant av teknikken. Og jobber alltid for å forbedre seg.

Navn: Ladislav Pliška
 

Alder: 36
 

Familie: Kone, sønn og datter
 

Bosatt: Žiar nad Hronom
 

Jobber som: Tekniker ved Volvo Truck Center i Zvolen, Slovakia
 

Liker: Familieliv, jobbing med det nye huset
 

Profesjonelle lidenskaper: Telematikk, diagnostikk, utvikling

Velkommen til Volvo Trucks – utforsk alt som betyr noe

Vi vet at du tar karrieren din seriøst og det gjør vi også. Utforsk tilbudet vårt og gå for alt som betyr noe.

Bli med bransjelederne 

Volvo Trucks er en av de største produsentene av tunge lastebiler i verden, og vi har vært ledende innen utviklingen av transportbransjen i flere tiår med våre banebrytende innovasjoner. Sammen med deg setter vi nye standarder. 

 

Arbeid med teknologiledende lastebiler 

Volvos lastebiler er kjent for sin enestående kvalitet og ytelse. Bli med i teamet vårt og skaff deg førstehånds kunnskap om teknologien som vil gjøre morgendagens transport enda tryggere, renere og mer effektiv. 

 

Jobb på et moderne verksted 

Verkstedene i Volvo Trucks' forhandlernettverk er designet rundt personene som jobber i dem. Her får du jobbe med de nyeste analysene, verktøyet og utstyret. Ambisjonen vår er å tilby det mest profesjonelle og beste arbeidsmiljøet i bransjen. 

 

Bygg en karriere på utvikling 

Det eneste konstante ved Volvo Trucks er utvikling. Når du jobber for oss, har du muligheten til å ta del i vårt kontinuerlige opplæringsprogram. Eller rettere sagt, vi forventer at du deltar. For vi kan bare avansere hvis du gjør det. 

Inngå en god avtale på vegne av deg selv 

Hos Volvo Trucks tror vi på å belønne kompetanse og engasjement. Vi vet også at fornøyde medarbeidere gjør det bedre, og det er derfor vi tilbyr konkurransedyktig lønn så vel som omfattende frynsegoder som sikrer og beriker livet ditt. 

 

Nyt en god balanse mellom arbeid og fritid 

Vi setter pris på at det er mer i livet ditt enn jobb. Så vi gjør vårt ytterste for å tilby deg arbeidsforhold som respekterer familielivet ditt og som støtter en sunn livsstil. Vår bærekraftstenking dekker mer enn kjøretøyene våre. 

 

Utvikle deg med progressive verdier  

Vi vil at du skal ta en aktiv rolle i selskapet vårt, så vi jobber hardt for å skape et miljø som inspirerer deg til å bidra. Vi vil at stemmen din skal bli hørt og at ideene dine spiller en rolle. Hos Volvo Trucks er respekt for alle en selvfølgelighet. 

 

Bli med i et flott team 

Hos Volvo Trucks vil du jobbe sammen med fantastiske mennesker fra alle samfunnslag. Sammen bruker dere ferdighetene og erfaringene deres til å utføre oppgavene. Og dele inspirerende utfordringer og et fantastisk fellesskap. 

Bevis på Driving Progress

Volvo ga verden trepunkts sikkerhetsbeltet, sikkerhetsførerhuset og den fremdeles uovertrufne I-Shift-girkassen. Med vår kontinuerlige teknologiutvikling presser vi transportbransjen fremover.

Født i Sverige

Volvo Trucks stammer fra nord, der klimaet er hardt og det krever besluttsomhet og hardt arbeid for å overleve.

Få vite mer fra personene som sitter på kunnskapen


Volvo Trucks-forhandlerne vet alt om selskapet og kjerneverdiene. Hvorfor ikke ta en prat med en av dem?