Interiøret til Volvo FMX i ravnsvart

Det er ikke svart. Det er ravnsvart

Vi har utviklet en eksklusiv svartbrun farge spesielt for interiøret til Volvo FMX, som vi har kalt fargen Ravn. Fargen gjør at smuss og flekker er mindre synlige, og dette gjør den perfekt for anleggskjøring.

Instrumenter: alltid innenfor rekkevidde

Lett synlig informasjon

Med instrumentgruppen plasseres viktig informasjon foran og i midten, mens brytere og instrumenter som ikke brukes så ofte, plasseres lenger borte. Med de fleksible bryterne kan du velge hvilke funksjoner som skal være nærmest rattet.

Instrumentgruppen

Lett tilgjengelige funksjoner

Flere funksjoner er flyttet fra spakene til bryterne og instrumentene som er integrert i rattet. De er logisk gruppert i henhold til hvilke funksjoner de har, i tillegg til at de er enkle for fingrene å finne.

Rikelig med oppbevaringsplass

Rikelig med plass til utstyret ditt

Den romslige oppbevaringsplassen foran, under køyen, bak og utvendig kan skreddersys etter behov. Et elektrisk tørkeskap kan monteres på overkøyen eller veggen i førerhuset, og det sørger for effektiv tørking av klær, håndklær og sko.

De mange nye oppbevaringsrommene gjør at du holder deg organisert. Det innebygde fuglebadet på toppen av dashbordet er perfekt for småting. Her har du for eksempel plass til penner, telefon og lader. . Det finnes til og med en utbrettbar flaskeholder.

Et ergonomisk ratt

Et supert ratt

Det nye rattet kan enkelt justeres slik at du får mer plass til knærne. Den ergonomiske utformingen av rattet gir mange gripemuligheter – som gjør at rattet er behagelig hele arbeidsdagen. Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus, kan setet trekkes i skinn.

Den nye førerstolen

Et sete som skiller seg ut

Den nye førerstolen gir bedre støtte, rekkevidde og benplass, og det kan justeres 20 cm horisontalt og 10 cm vertikalt. Den nye puten gjør setet svært behagelig, og du kan velge mellom fire ulike setetrekk.

En romslig underkøye

En smart måte å sove på

Ikke sett søvnkvaliteten på spill bare fordi du tilbringer natten i førerhuset. Underkøyen er 70 cm bred med fjærer på 16 cm og du kan velge mellom tre fasthetsnivåer. Du kan styre lyset i førerhuset, vekkerklokken, parkeringsvarmeren, lydsystemet, vinduene og låsene helt uten å gå ut av køyen.

360° oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over interiøret. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

VT

Klatre inn og nyt det du ser

Ta kontakt med din lokale Volvo Trucks-forhandler for å få en omvisning i førerhuset til Volvo FMX. Forhandleren vil mer enn gjerne vise deg rundt.

Finn nærmeste forhandler