Volvo FM-kontor

Velkommen til kontoret

Avslappende, profesjonell og høyt utstyrsnivå – dette er arbeidsplassen der du har lyst å bruke tiden din. Farger og materialer er nøye utvalgt. Dashbordet bølger seg elegant rundt rommet. Den ekstra brede frontruten gir deg full oversikt over veien.

Det nye instrumentbordet til Volvo FM

Alt innenfor rekkevidde

Du slipper å lene deg. Du slipper å strekke deg. Du har alltid øynene på veien. I Volvo FM er instrumentene akkurat der du trenger dem. Viktig informasjon er lett synlig. Tilpassbare brytere gjør at funksjonene du bruker mest, er lett tilgjengelige. 

Massevis av oppbevaringsmuligheter i den nye Volvo FM

Rikelig med plass til utstyret ditt

Det er gjerne små ting, som penner, skrivebrett, telefonen og yndlingskoppen, som gjør at du får jobben gjort. Derfor har vi sørget for rikelig med nyttig oppbevaringsplass. Den romslige oppbevaringsplassen foran, under køyen, bak og utvendig kan skreddersys etter behov. De mange nye oppbevaringsrommene gjør at du holder orden i papirene. Det finnes til og med en PC-holder, papirkurv og en utfellbar holder for toliters-flasker.

Den nye og behagelige førerstolen i Volvo FM

Sitter du godt?

Det nye førersetet har bedre støtte og flere innstillingsmuligheter, og det gir bedre benplass. Det kan justeres 20 cm fremover og bakover og 10 cm loddrett. Med ny pute er det mer komfortabelt enn noensinne

Rattet i Volvo FM kan justeres loddrett og vippes

Den perfekte kjørestillingen

Rattet kan justeres 90 mm loddrett og vippes 28 grader. Det styres av en praktisk fotpedal og kan enkelt foldes sammen når du går inn eller ut av førerhuset. Den ergonomiske utformingen gir mange gripemuligheter – slik at rattet er behagelig hele arbeidsdagen. Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus, kan setet trekkes i skinn.

360° oversikt over eksteriøret

Under finner du en interaktiv oversikt over interiøret. Klikk på tekstboksene for å lese mer. Klikk på Fullskjermvisning for å få en enda bedre opplevelse. De beskrevne egenskapene og funksjonene er generelle, og kan avvike fra din lastebil.

Finn nærmeste forhandler

Hold deg avslappet

Still inn den perfekte kjørestillingen. Prøv sengen. Nyt utsikten. Hos din lokale Volvo Trucks-forhandler kan du sjekke alle førerhusfunksjonene og -fasilitetene til Volvo FM.

Finn nærmeste forhandler