Tre effektvarianter, til en rekke ulike kjøreforhold

Vakker på overflaten. Et villdyr under panseret

Det er den enestående D16K-motoren som gjør at Volvo FH16 skiller seg fra de andre lastebilene i FH-serien. Den leveres i tre effektvarianter på 550, 650 og 750 hk og har et dreiemoment på opptil 3550 Nm. Alle motorene oppfyller Euro 6-kravene.

Ta en nærmere titt på motorene våre
Nummererte design-høydepunkter på Volvo FH16

En mer egenartet design

Alle lastebilene i FH-serien deler det samme uttrykket med de samme linjene og aerodynamiske kurvene. På Volvo FH16 er eksteriørdetaljene fremhevet. Og eksklusive.

1. Bakrute
Formen og toningen til det bakre sidevinduet understreker det sportslige uttrykket til førerhuset.

2. Den nye sorte
Den nye FH16-fargen er mørk. Veldig mørk. Men under overflaten er det en fascinerende fargetone. Vi har kalt den Mystic Fjord. Du må nesten se den selv.

3. Fokus på detaljene
Små detaljer gjør forskjellen. Utførelsen i blank krom gjør fronttrinnet, grillrammen, dørhåndtakene og Volvo-symbolet svært iøynefallende.

4. Den store grillen 
Den egenartede grillen i blank, mørk sølvfarge vekker oppsikt på veien. Speilene og solskjermen har samme eksklusive preg.

Interiøret i førerhuset

En ny definisjon av komfort

Det eksklusive designpreget gjør seg også gjeldende innvendig i førerhuset til FH16.

Unikt setedesign
Det særegne førersetet har en helt egen form og et eget stoff, som får førerhusinteriøret til å ose av kvalitet. Setetrekket er tilgjengelig i skinn eller kombinasjon av skinn og stoff. Setedesignen og materialene som er brukt, er eksklusive for Volvo FH16.

Ravnsvart ratt 
Rattet er trukket i mørkt skinn med kontrastsømmer som passer perfekt til interiøret, og det ravnsvarte rattet gir en enda bedre kjøreopplevelse. Og det finnes bare i Volvo FH16. 

Førsteklasses
Interiøret består av unike dørpaneler, veggpaneler, forkrommede detaljer, gardiner, køyepolstring og ekstra lys i døren. Sammen gir disse detaljene førerhuset et luksuriøst preg.

FH-serien

Volvo FH16 er den kraftigste lastebilen i FH-serien. Men den kan by på mer enn bare muskler. 100 % driftstid. Høyere produktivitet. Enestående drivstoffeffektivitet.

Utforsk funksjonene til Volvo FH-serien > 

2 stk Volvo FH16 fra Vebostad Transport. Foto.
Finn nærmeste forhandler

Forsøk den

Hvis noe av dette har vekket interessen din, kan du bruke forhandlersøkeren til å finne ut hvor du kan se den i virkeligheten. Den lokale forhandleren viser deg med glede rundt på lastebilen.

Finn nærmeste forhandler