Helt justerbart ratt med tiltfunksjon

Volvo Dynamic Steering

Styre. Svinge. Hele tiden justere. Bevegelsene er nokså små, men de er repeterende, og dette setter sine spor i kroppen. Nakke, rygg og skuldre tar den verste støyten. Eller de gjorde det tidligere. Med Volvo Dynamic Steering kan du snu på rattet med én finger – og redusere kroppstrettheten med opptil 85 %.

Volvo Dynamic Steering
Girvelger for I-Shift

I-Shift

I-Shift er enkel, pålitelig og supereffektiv og har forvandlet lastebilbransjen. Det er ingen tunge clutchpedaler og spaker, og alle girskifter er perfekt timet. Det gjør at du sparer opptil 5 % drivstoff.

Bytt til I-Shift
I-Shift Dual Clutch fra motorsiden

I-Shift Dual Clutch

Inspirert av motorsportmiljøet tar dobbelclutchfunksjonen I-Shift til neste nivå. Den forhåndsvelger neste girskifte mens du kjører i nåværende gir. Den konstante effektflyten gjør at du raskt kommer opp i fart og kan opprettholde farten i kupert terreng. Slik øker du produktiviteten.

Utforsk I-Shift Dual Clutch
Work Remote-fjernkontrollen

Sjåførvennlig lasting

Den elektronisk styrte luftfjæringen gjør lastingen raskere, enklere og tryggere. Den husker høydene til de ulike lasterampene. Den holder chassiset stødig. Lastebilen er perfekt balansert. Den leveres med en fjernkontroll som er enkel å bruke med hansker – slik at du kan håndtere alt fra førerhuset eller mens du beveger deg rundt lastebilen.

Volvo FH Globetrotter-førerhytte, orientalsk stil

Det perfekte arbeidsmiljøet – for arbeid og hvile

Det nye førerhuset er høyere. Ekstra kubikkmeter med plass. Det har en rekke nyskapende teknologier, for eksempel I-Park Cool, som gjør at tiden du ikke jobber, blir like behagelig som arbeidstiden.

Volvo FH-førerhuset

Dynafleet – får maks produktivitet

Steder, laster og nivåer. Sjåførtider. Utslippsrapporter. Drivstofforbruk. Dynafleet gir deg sanntidsdata om alle lastebilene dine og hjelper deg å øke produktiviteten og ta mer lønnsomme beslutninger.

Nærbilde av Volvo FH-motoren

Utrolig trekkraft

D16 er tungvektsmesteren i langtransport. 750 hestekrefter. 3550 Nm dreiemoment. 90 % av det er tilgjengelig på et øyeblikk. Motoren trives svært godt med å frakte tung last i kupert terreng. Hvis du trenger kraft for å være produktiv, vil du også bli tilfreds.

Finn nærmeste forhandler

Bli mer produktiv

Snakk med din lokale Volvo Trucks-forhandler. De hjelper deg å få maksimalt ut av hver eneste mil.

Finn nærmeste forhandler