Enestående kjøreegenskaper

Ombygde strukturer. Nyutviklet styring. Chassisegenskaper som er banebrytende i lastebilbransjen. Da vi utformet den nye Volvo FH, forbedret vi ikke bare kjøreegenskapene. Vi forvandlet dem.

Når du kan kjøre med perfekt kontroll og færre anstrengelser, blir du mer effektiv. Og du er tryggere. Sett deg til rette, spenn sikkerhetsbeltet og nyt en lastebil som er kjapp og sporty.

Kjøreegenskapene blir virkelig satt på prøve når du møter en annen lastebil front mot front i en sving i 80 km/t. I Volvo FH er ikke dette noe problem.

Stefan Axelsson

ansvarlig for kjøreegenskaper, Volvo Trucks

Kombinasjonen av uavhengig forhjulsoppheng og Volvo Dynamic Steering gir overlegen stabilitet, kontroll og manøvreringsevne

Verdensledende funksjoner

To teknologier. To milepæler i lastebilbransjen. Uavhengig forhjulsoppheng (IFS) og Volvo Dynamic Steering (VDS) sikrer stabilitet og kontroll uansett hastighet, og det er så enkelt å manøvrere at du kan gjøre det med én finger. Sammen løfter de kjøreegenskapene for tunge lastebiler til et helt nytt nivå.

Bli kjent med uavhengig forhjulsoppheng
Den forbedrede chassisfjæringen og støtdemperne sørger for behagelig kjøring

Alt er optimalisert

Når det gjelder kjøreegenskaper har små endringer mye å si. Vi har utstyrt Volvo FH med kraftigere dempefjærer og gitt dem en bedre plassering. Vi har endret vinkelen på støtdemperne for å lede støt bort fra chassiset. Alt i alt har justeringene redusert rotasjonen om vertikalaksen med 100 %. Du får en tryggere og mer stabil kjøretur, uansett veistrekning.

Utforsk våre andre chassisforbedringer
Finn nærmeste forhandler

Ikke slå deg til ro med løfter

Besøk din lokale Volvo Trucks-forhandler og opplev kjøreegenskaper i verdensklassen på egen hånd.

Finn nærmeste forhandler