Volvo FE: hjelper til å beskytte alle trafikanter

Trygt Volvo-førerhus

Førerhuset til Volvo FE er utviklet for å beskytte deg - og andre trafikanter og fotgjengere. Førerhuset har selvsagt bestått alle kollisjons- og barrierekollisjonstester. Det nye setet er festet i gulvet og forsterket. De integrerte sikkerhetsbeltene og nakkestøttene har en førsteklasses støtbestandighet. Systemene for underkjøringsbeskyttelse foran og bak forhindrer at mindre kjøretøy blir fastklemt under lastebilen ved et eventuelt sammenstøt.

Bli kjent med Volvos sikre førerhus
Volvo ESP (Electronic Stability Program)

Elektronisk stabiliseringsprogram (ESP)

ESP forbedrer sikkerheten og retningsstabiliteten under vanskelige kjøreforhold og forhindrer velting. Og det leveres som standard på Volvo FE – slik at du får bedre kjøreegenskaper og sikkerhet fra første stund.

Video som forklarer fordelene med kjørefeltassistent

Kjørefeltvarsler

En vanlig årsak til alvorlige ulykker er at kjøretøyer kommer ut av eget kjørefelt. Dette vil vi gjøre noe med. Kjørefeltassistenten holder øye med veimarkeringene via et kamera, og varsler deg dersom du skulle komme til å kjøre over dem.
Volvo FE: se mer, og bli sett

Se mer. Bli sett. Vær trygg

Smarte speil reduserer blindsonene, og nye LED-kjørelys for dagtid gjør lastebilen ekstra synlig. Det er gode nyheter for sjåfør, bysyklister og fotgjengere.

Finn nærmeste forhandler

Ta sikkerheten på alvor

Den lokale Volvo Trucks-forhandleren vil mer enn gjerne vise deg de avanserte sikkerhetsfunksjonene til Volvo FE.

Finn nærmeste forhandler