Anleggskampanje

50 % på unike tilvalg for anleggsbiler

Volvo Trucks har satt en ny standard innen anleggsegmentet og har flere anleggsfunksjoner som bare kan fåes på en Volvo-lastebil.

Nå får du 50 % rabatt på de disse tre unike tilvalgene for Volvo anleggsbiler: Tandem akselløft, Volvo Dynamic Steering og I-Shift med krabbegir.   

Tilbudet gjelder hos alle våre forhandlere f.o.m. 1. september 2017 t.o.m. 31. oktober 2017. 

Ta kontak med din lokale forhandler >

Tandem akselløft. Foto.

Anleggskampanje

Tandem akselløft - 50%

Tandem akselløft er perfekt for deg som kjører med tung last i én retning, og tom på hjemveien. Når lastebilen er losset, trykker du på en knapp på dashbordet for å koble fra og løfte drivakselen. Så snart du laster lastebilen, senkes drivakselen automatisk og kobles til på nytt, slik at du får maksimal trekkraft og manøvrerbarhet. Hele prosessen tar bare 15 sekunder, så du kaster ikke bort dyrebar tid. Ta deg ett minutt å se videoen til venstre! 

Video om I-Shift med krabbegir. Foto.

Anleggskampanje

I-Shift med krabbegir - 50 %

Denne automatiske girkassen kan fåes med ett eller to krabbegir. Den gir deg bedre startevne med tung last og gir deg bedre manøvrering i lave hastigher. I-Shift med krabbegir gjør lastebilen mer allsidig, slik at du kan bruke samme lastebil under mange ulike kjøreforhold og til mange ulike oppdrag. Ta deg ett minutt å se videoen til høyre!

Volvo Dynamic Steering. Foto.

Anleggskampanje

Volvo Dynamic Steering - 50 %

En revolusjon innen servostyring. Nyt den enkle manøvreringen med ekstrem presisjon. Nå er det halv pris på VDS hos alle våre lokale forhandlere. Ta deg ett minutt og se  videoen til venstre! 

Finn nærmeste forhandler

Nysgjerrig på tilbudet?

Få et tibud hos din forhandler.

Finn nærmeste forhandler