Ingen snarveier, ingen overraskelser: bare godt vedlikehold

Overlegen service

Ingen utfører service på Volvo-lastebilen din slik vi gjør. Med oss vet du at det gjøres riktig. Ingen snarveier. Ingen overraskelser. Våre mekanikere er sertifiserte eksperter. De har alle verktøyene og diagnose- og databasesystemene de trenger, og de bruker bare Volvo Originaldeler. Med Volvo vet du at lastebilen og virksomheten din får den servicen dere fortjener.

Finn ut mer om Volvo Originaldeler
Forhindrer små problemer fra å bli dyre problemer

Forebyggende vedlikehold

Forebyggende vedlikehold er den beste måten å unngå uforutsett stopp på. Når vi utfører service, bytter vi filtre og smøremidler og utfører vi en hel rekke justeringer og kontroller som gjør at små problemer blir fikset før de blir større og mer kostbare å reparere.

Mer om Volvo Servicekontrakter
Vi samarbeider med deg om å utvikle en serviceplan tilpasset dine behov

Din personlige plan

Vi tror ikke bare på forebyggende vedlikehold – vi mener det er viktig å skreddersy det etter lastebilen eller virksomheten. Kom i gang med gratis serviceplan. En kort rådgivningssamtale er alt som skal til for å fastslå vedlikeholdsnivået du trenger og opprette en serviceplan som oppfyller behovene dine. Du vet når lastebilen skal på service og hva kostnadene blir på forhånd.

VT

Et genuint tilbud

Besøk din Volvo Trucks-forhandler for å finne ut mer om Genuine Volvo Service og hva det har å si for din bedrift.

Finn nærmeste forhandler